שאלה בנוגע לריח שנודף ספורט

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

01/12/2016 | 15:05 | מאת: איתן

יש לי מזה כחודש תיק ספורט לקאנטרי שאני מניח שהוא עשוי מפוליאסטר. נודך ממנו ריח חזק ומעט מסריח, אומנם יותר חלש מזה מלפני חודש אבל עדיין קיים. ממה עשוי להיות ריח זה? האם זה עשוי להיות בנזן? האם אחרי חודש לא אמור לעבור הריח. כשהתיק נמצא בלוקר הפרטי הוא מסריח אותו לגמרי. בתודה

לא ניתן לתת תשובה מלאה אם לא יודעים ממה עשוי התיק. תלוי ביצרן ובחומרים שהוא השתמש בהם. משתנה מיצרן ליצרן. מה הריח לא ניתן לדעת בלי לבדוק במעבדה. ולענין מסריח... אל תשאיר אותו במקום סגור, שים אותו במקום שישתחרר החומר מהר יותר (מרפסת, במקום עם רוח). יש גם מצב שהוא יסריח תמיד כאשר תשים אותו במקום סגור, כי משתחרר חומק שאין לו לאן להתנדף אז, מצטבר בלוקר שלך והריח מתגבר.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות