בגדים חדשים

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

21/10/2016 | 17:42 | מאת: שרית

רציתי לדעת האם זה נכון שבבגדים חדשים יש חומרים כימיים מתהליך הכנת וצביעת הבגד ולכן מומלץ מאוד לכבס לפני לבישה? דבר נוסף, במידה וכיבסתי במים בלבד ושכחתי לשים סבון זה נספיק על מנת להוריד את החומרים? והאם תינוק בן חצי שנה יהיה רגיש יותר לבדים חדשים? מאוד מבולבלת אשמח להסבר

שאלה כללית מדי. רוב הבגדים היום יש שימוש רק בצבעים מותרים. רוב הבגדים לא משחררים צבעים. אפשר ללבוש בגדים ללא כביסה מוקדמת. לכן, לא משנה אם יש מים וסבון. לגבי תינוק ואנשים. תמיד עלולה להיות תגובה אלרגית לבד או לבצע. לא משנה אם היתה כביסה או לאו, כי בשביל אלרגיה תתפתח אם התינוק או המבוגר רגישים. ו...לא משנה לתינוק ולמבוגר אם הבגד חדש או משומש.

22/10/2016 | 21:04 | מאת: שרית

תודה אשמח להתייחסותך לכתבה מאתר וואלה בנושא... healthy.walla.co.il/item האם המידע איננו נכון?

1. הפורום עונה על שאלות. 2. הכתובת שלך לא מעלה כתבה מוגדרת אלא את האתר 3. יש הרבה כתבות בכל נושא ולכל טיעון, ללא שום אסמכתא מדעית אמינה. 4. מזמן הפסקנו לנסות ולהפריך את המיתוסים חצי אמיתות המסתובבים באינטרנט.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות