אכות האוויר מעל כבישים

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

17/10/2016 | 22:12 | מאת: אלה

שלום אני אמא לתינוקות קטנטנים. צריכים לעבור דירה. ההתלבטויות הן בין קומה ראשונה או קרקע על כביש לא זואן לקומות גבוהות על כביש סואן עם שניים-4 נתיבם. מבחינת אכות האוויר בעיקר. אני ידועת שהשאל המאוד כללית והכל תלוי בנתונים במקום אבל אין יל אפשרות למדוד, ואני רוצה לדעת בגדול באמת - האם יש משמעות לגובה שהדירה נמצאת במרחק מהכביש למשל דירה בקוהמ 3-5 או שעדיף דירת קרקע עורפית באזור לא סואן מאשר דירה בקומה גבוהה מעל כביש סואן? תודות!

כל כביש כל בנין וכל דירה תנאי מזג האוויר בה שונים ובהתאמה לא ניתן לתת תשובה אלא לדירה מוגדרת. ומאחר שהפורום לא נותן יעוץ, אי אפשר יהיה להתיחס לפניתך מעבר לתשובה זו.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות