המים בארץ האם יש בהם חומרים רעילים ומתכות כבדות?

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

10/10/2016 | 07:33 | מאת: חיים

האם המים בארץ מכילים מתכות כבדות וחומרים רעילים או שמספיק הסינון של חול חלודה חומרים אורגניים וכולי כמו במתקנים עם פילטר

המים בארץ הם ממי השתיה הטובים בעולם המערבי. בארץ ברוב המקומות ניתן לשתות מי ברז ללא סינון ללא טיפול ישירות לכוס ולשתות. שימוש בפילטר יש לו יתרונות במקומות שהמים באיכות נמוכה, אחרת אין צורך. לדוגמא: נכון אין אבנית בקומקום, אבל, גם אתם מפספסים את כל הסידן שבמים שחשוב לבריאות. מלבד הסידן, גם מתכות הנמצאות בכמויות זעירות שחיוניות לנו ונשארות על הפילטר ולא מגיעות לגוף שלנו (סלניום, מגנזיום, אבץ...). וכמובן ה"חלודה" - ברזל שהגוף יודע איך להשתמש בו וחסר שלו גורם לפגיעה בריאותית. כמו חסר בשאר חומרים שנמצאים במים וממש רצוי לא להוציא אותם ממי השתיה. כל מי השתיה המגיעים לבתים נבדקים כל יום על ידי הרשויות. המים עומדים בדרישות לאיכות מי שתיה. אין בהם חומרים מסוכנים שאסור לנו לשתות אותם.

10/10/2016 | 19:58 | מאת: חיים

מה אם יש לי בבית צנרת ישנה של 30 שנה ומעלה?

ממה עשויה הצנרת. ישן לא אוטומטי מהווה בעיה.

12/10/2016 | 22:50 | מאת: חיים

נראהלי סוג של פלדה או מתכת משהו די ישן לפחות 30 שנה במינימום

לא ניתן לתת תשובה מעבר לזו שניתנה קודם סמך המידע זנתת.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות