K300 רוסס בחריצי הרצפה במעלית

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

20/09/2016 | 12:24 | מאת: דידי

שלום, אשמח לדעתך המקצועית והמלומדת. לאחר שנראו 2 מקקים (או אחד פעמיים)נכנסים לחריץ מתחת למראה במעלית השכן ריסס בחריצים K300 אך המעלית לא עמדה פתוחה. במעלית יש מאוורר (שאמור לינוק אוויר החוצה) ועוד פתח קטן בתקרה (במקום מנורה). האם יש סיכון בכך שמקום כמו מעלית רוסס? מתי ניתן להיכנס אליה בבטחה? תודה מראש

אפשר להכנס למעלית כבר לאחר 2-3 דקות לאחר החלפת האוויר בעזרת הונטה. רצוי להזמין מדביר מקצועי להדברות בשטחים ציבוריים. הריסוס באופן שבוצע לא ימנע הגעה חוזרת ומהירה של מקקים נוספים.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות