מזון תינוקות

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

21/08/2016 | 00:37 | מאת: תמי

שלום שאלה לגביי מזון תינוקות. האם הפחית בו נמצאת האבקה היא אלומיניום ולכן ישנה סכנה שבחום יחדור חומר לאבקה? במידה והפחית הייתה ברכב בשעות אחר הצהריים והערב ישנה בעיה להשתמש בה? תודה

בלי לראות את הקופסה ישירות לא יודעת ממה היא עשויה. בכל מקרה, משרד הבריאות בודק ומאשר אריזות למזון תינוקות. גם אם האריזה עשויה אלומיניום, יהיה ציפוי פנימי מחומר אטימה שיבטיח שלא יהיה מגע בין המזון לבין האלומיניום. גם חומר האטימה נבדק ומאושר.

27/08/2016 | 22:39 | מאת: טלי

אז אין בעיה במידה ופחית כזאת שהתה במכונית בשעות אחר הצהריים?

התשובה היתה על השפעת הקופסה, מבחינת הקופסה לא אמורה להיות בעיה. בלי לדעת מה היתה הטמפרטורה, כמה זמן, מה ההרכב המדויק של האוכל, ואם עמיד בחום או לא, זה כבר לא בתחום של פורום זה.

09/10/2016 | 06:39 | מאת: הדס

אם היה חם מאוד, לא הייתי משתמשת. ההנחיות הן לשמור במקום קריר ויבש..

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות