הריון וחומרי הדברה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

15/08/2016 | 21:16 | מאת: מיכל

שלום, אני בשבוע 10 4. ריססתי בחצר הבית עם סנו k301 נגד גוקים. חלק מריח החומר הגיע לאף שלי. האם משימוש חד פעמי יש בעיה? האם ריח החומר הוא כמו ריח גז הבישול? כמובן שבסיום שטפתי ידיים.

שימוש חד פעמי ובחוץ לא אמור להוות בעיה. נחשב לחשיפה מזדמנת. בכל מקרה עדיף להמנע, כי הזהירות יפה כאשר בהריון. שמישהו אחר מבני הבית יעשה פעולות כאלה, ואת תהיי רחוקה מהם. הריח הוא ריח של פחמימני דלק, משמשים להמיס את חומר ההדברה והגז כדי לדחוף את החומר החוצה, לכן הדמיון בריח.

15/08/2016 | 22:44 | מאת: מיכל

תודה על התשובה המהירה. האם יש משהו בריח החומר של סנו קיי301 או שזה כמו בגז הבישול? נועד לאזהרה? תודה

לא נדרש כי לממס ולחומר ההדברה ריח מספיק כדי להזהיר.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות