כביסה עם חמצן

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

15/08/2016 | 11:16 | מאת: גלי

יש הרבה מוצרים עם חומצה שמוסיפים לכביסה בנוסף לאבקת כביסה כדי להסיר הכתמים קשים או שירדו כתמים מבגדים לבנים. ידוע לי שלאחר כביסה במכונה תמיד נשאר קצת סבון משאריות האבקה או חומר אחר שמכניסים עם הכביסה. אם כך האם כאשר נשאר על הבגדים חומצה זה מזיק לנו, או שהיא ממילא מנוטרלת כי מים סותרים חומצה?

15/08/2016 | 16:12 | מאת: גלי

שאלתי מתייחסת גם לכביסה של מגבות מטבח כי כאשר מנגבים ידיים החומר שנשאר מהכביסה על המגבות עובר לידיים שאחר כך נוגעות באוכל.

יש הרבה מאוד חומרים שחלקם מסוכנים וחלקם לא. יש חומצות מסוכנות ויש כאלה שלא. באבקת כביסה אין חומצות מסוכנות. אם היו אז הכביסה שלך היתה יוצאת כולה עם חורים ועם צבעים שונים ומשונים. בנוסף החומרים בכמויות קטנות אינם מסוכנים לנו.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות