פלסטיק. קוריאן

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

21/07/2016 | 20:20 | מאת: אילנית

שלום רב יש לי במטבח כיור שעשוי מקוריאן. האם כשאני מסננת פסטה ושופכת מים רותחים לכיור , נפלטים ממנו חומרים מסוכנים שיכולים להיכנס לפסטה? עד עכשיו פשוט הייתי מניחה את המסננת על צלחת זכוכית, היום רכשתי מסננת שנתלת על הכיור ואז כל המים הרותחים באים במגע עם המשטח. אשמח לשמוע את דעתך בנושא תודה

למה החרדות מכל דבר? ולמה פלסטיק? איך החלטת שקוריאן הוא פלסטיק? ולמה שיהיה מסוכן בכלל? אחד מהחומרים הכי פחות בעיתיים בסביבתנו. נמצא בשימוש רחב בבתי חולים ובכל מקום שיכולים לשלם את המחיר המעט גבוהה יותר של המוצר. בתנאים שתארת לא ישחרר שום דבר.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות