מרכיבים בשמפו

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

20/07/2016 | 16:02 | מאת: נוי

מה מבין המרכיבים יכול לגרום לאלרגיה ? איזה חומר מבין המרכיבים בשמפו הוא צבע שעלול לצבוע/להכתים בגד או שיער בעת חפיפה? האם אותו חומר שגורם לאלרגיה? Ingredients: water, sodium laureth sulfate, sodium cocoamphoacetate, peg-3 distearate, cocamido-propyl betaine, sodium chloride, caffeine, panthenol, phenoxyethanol, coco-glucoside, glyceryl oleate, fragrance, phosphoric acid Peg-120 methyl glucose dioleate, Hc blue no.2, menthol, polyquatermium-7, sodium hydroxide, citric acid, niacinamide, zinc pca, limonene, sodium benzoate, methylparaben, propylparaben, CI 47005 תודה מראש

הפורום לא עונה על שאלות שאינן בתחום פעילות הפורום. בשמפו ובכל מוצרי קוסמטיקה המאושרים על ידי משרד הבריאות אסור להכניס חומרים הידועים כגורמים לתגובה אלרגית באנשים. עדין, יכולה להיות תגובה אלרגית של כל אדם גם לחומרים שאינם מופיעים ברשימת החומרים האסורים למוצרים בגלל שגורמים לאלרגיה. בהרבה מאוד שמפו יש עודף חומרים שרובם בכמות קטנה שאין להם השפעה ממשית על השיער. הרבה מהחומרים עלולים לגרום לאלרגיה אצל אנשים, הדברים לא ידועים מראש, מלבד החומרים שברשימה של משרד הבריאות, ואלה לא במוצר.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות