מסגרת משקפיים עם חלודה ירוקה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

15/07/2016 | 15:00 | מאת: שי

החלודה נמצאת במגע עם העור (מה שגרם לה מן הסתם). האם להמנע משימוש במשקפיים האלה? האם ניתן לנקות את החלודה וזה יתו את הבעיה?

התשובה בהתאם לנתונים שנתת. בלי לראות המשקפיים קשה לפרט מעבר. חלודה ירוקה היא בדרך כלל נחושת. לגוף שלנו אין בעיה עם מעט נחושת. השאלה היא אתה - אם אין לך גירוי או אי נוחות במקום המגע, ולא אכפת לך שהאזור בנקודת המגע עם הידית/האף מקבל צבע, תשתמש. אם יש גירוי - להפסיק שימוש מידית ולהזמין זוג חדש. אם אתה רוצה ולא מפריע לך, אפשר להמשיך להשתמש כרגיל, אפשר דוגמא לנקות החלודה, אפשר למרוח לכה על החלודה ועוד פעולות, מה שמתאים לך.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות