פרמו בתנור

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

09/07/2016 | 23:09 | מאת: אילנית

שלום רב ביתי עובדת ביצירה עם חומר הנקרא פרמו - חימר פולימרי קל ללישה. סוג של פימו. Premo - oven bake clay בגמר העבודה הוא אמור להכנס לתנור. ל 130 מעלות. לחצי שעה. כדי להתקשות. האם זה בסדר? האם הוא לא פולט חומרים מסוימים? זה תנור שאני מבשלת בו. תודה.

החומרים האלה נבדקים ומקבלים אישור לשימוש לילדים. על האריזה של החומר יש הנחיות לדרך העבודה איתו. אם כתוב 130 מעלות, זה אומר שבטמפרטורה הזאת לא אמורה להיות בעיה גם אם נפלטים חומרים. הרי את לא מכניסה אוכל לבישול בזמן שאת אופה את החימר. עבודה בהתאם להנחיות, אין סיכון.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות