מגורים ליד חנות לניקוי יבש

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

17/06/2016 | 17:29 | מאת: שרונה

שלום רב, במרחק של כ- 120 מטר מביתנו יש מכבסה לניקוי יבש. הבנתי שממכבסות לניקוי יבש נפלטים חומרים בעיתיים (PERC ???). רציתי לשאול האם מרחק של 120 מטר הוא מרחק מספק וניתן להניח שריכוז חומרים אלו באויר נמוך. תודה

השאלה הזו עלתה כבר מספר פעמים. כל מכבסות ניקוי יבש פועלות בבקרה של המשרד להגנת הסביבה וברשיון עסק של העיריה/מועצה מקומית. לכן, בעיקרון הן לא אמורות לפלוט את החומרים לאוויר. כך שבעצם 120 מטר או אפילו 10 מטר לא אמורים להוות בעיה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות