חדר הורים ותינוק בממד

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

04/06/2016 | 14:47 | מאת: לילך

שלום דר', אנחנו עוברים לדירה חדשה מקבלן קומה ראשונה על עמודים, ישנם 2 חדרים לדירה, חדר הורים וממד שניהם באותו גודל החלטנו לישון עם התינוק בחדר הממד ובחדר השני להשתמש כחדר עבודה האם זה בסדר ? או שצריך להחליף בחדרים. תודה לילך

בבתים חדשים אין בעיה בכלל, מאחר שהקבלן לא יקבל טופס אכלוס לפני בדיקה שאין בעיה בדירה כולה. לכן, תבחרו איזה חדר שאתם רוצים. רוב הבתים ורוב הממדים אין שום בעיה. הבעיה נוצרה שקבלנים השתמשו בחומרים המכילים ראדון ביציקות ממד שדורשים יותר חומר, ואז היתה עליה בריכוז. אבל, אוורור קבוע פותר גם בעיה זו, שמבחינתכם אינה בעיה כלל.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות