קרצינומה פפילרית גרורות מרובות

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

29/05/2016 | 18:45 | מאת: אנונימי

אחרי 200 מיליקירי יוד שיהיו קליטות בכל הגוף האם הבידוד יכול להמשך חודש כי עלולה להיות פליטת קרינה מהקליטות הרבות ?

קודם כל שיהיה בהצלחה ובריאות. הדעיכה של היוד תהיה מכל נקודות הקליטה, אך זה לא מה שישנה את משך השהיה בבידוד. היוד דועך בקצב קבוע. לפעמים יש חריגות בגלל פיזיולוגיה אישית. הצוות יבצע בדיקות גייגר רציפות. ברגע שתהיה דעיכה מספיקה, השחרור יגיע. טוב שיקלט כי אז יעשה את העבודה הנדרשת. בידוד של חודש נשמע ארוך ביותר ומעבר למקובל. אך יכול להיות שהיו מקרים חריגים כאלה, אז מכינים אותך למצב של אפשרות כזו. אך הסבירות לכך נמוכה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות