שאלה קצת אחרת מהנושא הקודם

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

21/05/2016 | 11:54 | מאת: עירית 95

תודה על התיחסותך המקסימה לשאלותי . רציתי לדעת עוד משהו קטן לגבי נושא הטלק באיפור בסומק ופודרה כי טענו כמה וכמה פעמים שהוא מכיל אסבסט וזה ממקור מוסמך. רציתי לדעת מה דעתך על כך .תודה לך על הסבלנות

לא אחרת, אותו הדבר. שוב את מביאה טענות שאין להן בסיס. זה שיש אנשים שנהנים להפיץ שמועות ולגרום פחדים מיותרים לאנשים זה פשוט מזעזע. מזעזע שאנשים לוקחים נתונים מלפני עשרות שנים ועושים מזה מטעמים עם אין סוף דיוקים. גם כל המוצרים האלה הם מוצרי קוסמטיקה. מה שאסור במוצרי קוסמטיקה אסור גם באלה. אין שום מוצר לשימוש אישי שיכיל אסבסט. אסור באיסור מוחלט. עם כל החששות והדאגות שלך, למה את בכלל ממשיכה להשתמש במוצרים. למה את תאמיני לי ולא למקורות האחרים שלך.

27/05/2016 | 16:03 | מאת: עירית95

שלום רב אני קודם כל מאמינה לך. פשוט הבעיה היא שאני מאד אוהבת איפור. לכן רציתי לשאול שוב בנוגע לנושא הטלק הבנתי שאין בו אסבסט.לכן אשאל שאלה קצת אחרת . האם טלק כשלעצמו שאינו מכיל אסבסט הנמצא לדוגמה בפודרה האם הטלק הוא כשלעצמו מזיק למערכת הריאות ולנשימה בצורה משמעותית כמו שטוענים חלק מהכתבות באינטרנט כי גם על מוצרי הקוסמטיקה האלה יש אישור של משרד הבריאות. אנא אל תכעסי עלי פשוט נושא האיפור חשוב לי

תהני מהאיפור. מותר להשתמש בטלק מינראלי בכמויות המאושרות על ידי משרד הבריאות. כיום כמעט ולא שמים טלק מינראלי ברוב המוצרים הקוסמטיים. אם מכיל טלק מינראלי צריך להיות כתוב על האריזה באזור של פרוט הרכיבים. גם ללא אסבסט, טלק מינראלי, אם אין הכרח להשתמש בו עדיף שלא. וקוסמטיקה ואיפור להבנתי אינם הכרח. לכן, אם מכיל טלק מינראלי רצוי לחפש מוצרים אחרים המכילים טלק צמחי.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות