יוד רדיואקטיבי טווח בטחון

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

02/05/2016 | 18:41 | מאת: אנונימית

מינון 100 מיליקירי לטיפול בסרטן בלוטת התריס .שוחררתי לגמרי מבידוד לאחר 11 ימים מקבלת היוד לפי קריאת המונה גייגר קרינה o.o1 ביום ה 11 במיפוי שבטוח יש קליטות . נאמר לי לחזור לשיגרה כאם לפעוטות ותינוק שנמצאים במגע צמוד מאוד אלי האם אני לא מסכנת אותם ? האם אפשר לסמוך על הנחיות הפיזיקאי או שעדיף לחזור להורים ולכמה זמן נוסף ? וביום ה 11 מי שהיה בקרבתי שעות קיבל המון קרינה ?

אם את לא סומכת אז לא יעזור שום דבר. מה האינטרס של הבודק לתת לך מידע מסוכן? נראה לך שהוא ירצה לסכן את הילדים ואת האנשים שסביבך? היה לך 100 ועכשיו 0.01 4 סדרי גודל - כמו 1 מול 1000, אז כאשר הקריאה נמוכה רוצים שתחזרי ככל שניתן לשגרה, שהילדים יהיו איתך, עוזר לך ועוזר להם. אם ההורים יכולים לעזור זה נפלא, אך לא בגלל סיכון לילדים או לך או לסביבה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות