בהמשך לשיחה הקודמת שלנו

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

27/04/2016 | 09:23 | מאת: עירית 95

קודם רציתי לומר לך תודה על ההתיחסותך. רציתי לשאול שאלה מסוכמת והפעם היא לא קשורה לטוקופרול במוצרי קוסמטיקה. האם בעצם אני יכולה לרכוש את מוצרי האיפור בלב שקט אפילו שחלק מהמרכיבים מצוינים לפי האיגוד האמריקאי (enviroment working group) כחשודים להיות מסרטנים או מסרטנים וודאיים. ובכלל האם שמעת על האירגון הזה( זה ארגון מדעי שבדק כל מרכיב קוסמטי וציין מה הסכנות שלו) האם בעצם להאמין להם ?. זה ממש מתסכל אותי. אשמח אם תוכלי לעזור תודה

27/04/2016 | 10:13 | מאת: עירית 95

רציתי להדגיש שאת המוצרים אני מורחת כל יום. כלומר השימוש הוא יום יומי

כפי שכבר אמרתי טוקופרול איננו מסרטן. את מתעקשת על מסרטן ועל חומרים מסרטנים מעל הרמה המותרת. כל המוצרים מיוצרים מחומרים מאושרים, גם אם חומר חשוד ברמה מסויימת של מסרטן, ויש הגדרה של כמות מותרת, הוא מותר לשימוש בהתאם להגדרות. רק לידיעתך, אפילו תפוח עץ שנחשב לבריא ביותר מכיל חומרים מסרטנים, אגוזים, בננות ושאר מוצרי מזון. אז לא נאכל? לא נשתה? לא ננשום? הכל במידה. במידה הגוף יש לו מנגנונים להתגונן. אם את חוששת אל תשתמשי במוצרי קוסמטיקה. הם לא הכרחיים לקיום שלך. אם את רוצה להשתמש תשתמשי. החלטה שלך בדיוק כמו החלטה לאכול תפוח או לרדת לים ולהשתזף.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות