אזניות לנייד בלוטוט'

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

18/04/2016 | 09:13 | מאת: ירדן

שלום רב קבלתי מתנה אזניות בלוטוס אלחוטיות שעשויות מגומי שנטענות שעתיים ואז ניתן להשתמש בהן. האם זה בטוח? האם יש קרינה מזיקה? אני פוחדת להשתמש במשהו אלחוטי.האם הפחד מוצדק? ובמה כן מומלץ להשתמש? תודה רבה

מתנה יפה. בדרך כלל יש נייר נלווה עם מידע. אם את פוחדת אל תשתמשי, כי יש אנשים שפוחדים ואז נמנעים מלעשות דברים מסויימים. מתוך המידע שפורסם בספרות המקצועית וארגון הבריאות העולמיף אפשר להשתמש באזניות בלוטוס ללא בעיה. האם יש לך דיבורית באוטו? את נוסעת עם אנשים שיש להם דיבורית באוטו? זה גם בלוטוס האם יש לך מקרר, מכונת כביסה, מייבש שיער, טלוויזיה כולם פולטים שדות אלקטרומגנטיים. אז, אם את פוחדת, תחפשי מקום ללא שום חיבור לחשמל או למערכות לויניות.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות