כלי פלסטיק מלמין במיקרוגל

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

13/04/2016 | 02:54 | מאת: ארז

האם ניתן לחמם מזון בכלי פלסטיק מחומר מלמין במיקרוגל? האם מלמין זה פלסטיק?

אפשר באופן מזדמן לחמם במקרוגל אוכל בכלי עשוי מלאמין. לא מומלץ בשום מקרה לחמם אוכל חומצי ולא מומלץ לחמם במשך זמן ארוך. אלה המלצות של FDA, למרות שהם אומרים שהכמויות המשתחררות בכל חימום אפסיות, ובסדרי גודל מתחת לכמות שעלולה להיות בעיתית, עדין יש מצבים שאנשים רגישים עלולים להפגע (לדוגמא פגיעה בכליות), כך שעדיף להמנע מחימום. אין בעיה להעביר האוכל שחומם ישירות לתוך הכלי ממלאמין ולאכול ממנו. מלאמין בדרך כלל לא מוגדר כפלסטיק.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות