אלומיניום כלוריד לנער

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

08/04/2016 | 09:17 | מאת: רעות

ד"ר יקרה בני בן 15 מזיע מאד ורטוב בבית השחי. רכשתי בארהב מוצר שנקרא מונרי המכיל 17 אחוז אלומיניום כלוריד. זה מקביל לאנהידרול פורטה אבל בדרך כלל לא גורם לגירוי. זה מסייע לו ומשאיר אותו יבש לימים ארוכים. האם זה עלול לעשות נזק בלתי הפיך לבלוטות הזיעה? והאם האלומיניום מתנדף מהעור ומהגוף כשמפסיקים להשתמש? תודה רבה רעות

במקרה זה שאת מגדירה מצב משמעותי של הזעה, כדאי לפנות לרופא/ה המשפחה שיבדוק. יכולים להיות פתרונות אחרים מעבר לשימוש במונעי הזעה. הבעיה של המוצרים (אם אין רגישות וגירוי עור חיצוני) במקרה של עור םגוע של חדירה של האלומיניום כלוריד לגוף. אלומיניום כלוריד איננו נדיף. מה שעל פני השטח ישטף עם מים. החלק שיספג חלקו ישאר בגוף וחלק יצא החוצה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות