האם יוניזטורים מסחריים יכולים לשפר את איכות האויר?

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

17/03/2016 | 11:19 | מאת: גונן

אם את ממליצה עליהם - מה צריך לבדוק ביוניזטור מסחרי? כל החומר שמצאתי באינטרנט הוא פרסומי בלבד..

אנחנו בפורום לא ממליצים על מוצרים ונמנעים מפרסומת של מוצרים.

18/03/2016 | 00:01 | מאת: גונן

האם מכשי שפולט אוזון מזיק?

אוזון הוא רעל וחומר שעלול לגרום לפגיעות נשימתיות משמעותיות ולהחמיר מחלות קיימות. מכשיר יוניזציה שעובד כנדרש משחרר כמויות מסוכנות של אוזון. מכשירים המשחררים כמויות מתחת לרמה מסוכנת לרוב האוכלוסיה (לא כולל ילדים, מבוגרים ואנשים עם רגישויות נשימתיות) לא יעשו את העבודה ועלולים לפגוע ברגישים. בריא לא בריא? רוב המידע המדעי בנושא נוטה לחסר השפעה משמעותית עד מסוכן.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות