שאלה לגבי תאריך תפוגה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

10/02/2016 | 14:10 | מאת: שלום

שלום רב, לפני שנתיים פניתי לרופא בגלל חרדת ביצוע במהלך האקט המיני,הרופא רשם לי סיאליס בשביל "לתפוס בטחון" , אכן אחרי מספר פעמים שנטלתי את התרופה , הצלחתי להרים את הבטחון ותפקודתי מעולה באופן טבעי. כרגע פגשתי בחורה חדשה , ושוב לצערי יש לי את החרדה הזאת. נשארו לי בבית כדורים שרכשתי בבית מרקחת בחודש 5/2014... זרקתי את הקופסא של התרופה לכן אני לא יודע מתי תוקפם פג... בטח אתם מבינים אותי למה אני כל כך מתעקש לקחת דווקא אותם ולא לרוץ לרופא ( מבוכה, יהיה כתוב בהיסטוריה הרפאוית, לא נעים)... האם זה ממש מסוכן ליטול את הכדורים הללו? הכדורים נראים בסדר ולא מתפוררים. ..

יש באתר מספר פורמים בנושא של תפקוד מיני והתרופות. כדאי לשאול את השאלה שם, ואחד הרופאים שזה ההתמחות שלהם יענה לך.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות