מדחום שאלה נוספת בבקשה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

06/02/2016 | 20:37 | מאת: אילנית

שלום דר ותודה עבור התשובה אכן מצאתי גם מדחום זכוכית שעובד על כספית האם כדאי להיפטר ממנו? הוא נמצא במקום לא בהישג ידם של ילדים. האם הוא מהווה סכנה כלשהיא כשנמצא בבית? תודה רבה

כבר עניתי על השאלה הזאת בתשובה הקודמת. אין סיכון של שחרור כספית ממדחום שלם ותקין. סכנה כל שהיא? בכל דבר יש סכנה כל שהיא. מד החום עשוי זכוכית ולכן יכול להשבר וזו סכנה כל שהיא. את יכולה להשאיר מד החום בבית. עד לאחרונה זה היה מד החום בשימוש. אם את רוצה להוציא אותו מהבית, תעבירי אותו לבית מרקחת של קופת החולים שלך.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות