מדחום

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

05/02/2016 | 13:36 | מאת: אילנית

שלום רב בטעות השארתי מד חום דיגיטלי ליד מפזר אמבטיה. כ30 שניות. במרחק. 10 סמ. היום מדדתי חום לילדה וראיתי שהתצוגה לא עובדת בצורה ברורה. האם יכולה להיפלט כספית או חומר מסוכן אחר עקב החימום? המדחום שלם לגמרי. הפלסטיק. לא נמס - ואחרי כמה לחיצות התצוגה שבה להיות חדה. האם אפשר להשתמש בו? תודה רבה

מדחום דיגיטלי כשמו כן הוא דיגיטלי. אין בו כספית, יש בו מעגל אלקטרוני וסוללה והמדידה בהתאמה. כמו כל מכשיר אלקטרוני אם מחממים אותו הוא עלול להתקלקל והפעילות להשתבש. ולפעמים כאשר מתקרר הכל חוזר לתיקונו. אז, כנראה שהמדחום שלך חזר לחיים. ולידיעתך, אין יותר מדי חום של כספית. למי שעוד יש יש אך אין לרכישה. נאסר על ידי משרד הבריאות. וגם אם היה מתחמם הכספית לא יוצאת ולא קורה כלום, אלא רק במקרים בהם המדחום היה נשבר והכספית מתפזרת.

06/02/2016 | 19:46 | מאת: אילנית

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות