לגיונלה והריון

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

27/01/2016 | 00:02 | מאת: עדי

שלום. אנט בשבוע 33 להריון. השבוע ניקו את דוד החשמל שלנו ויצאה ממנו המוןצאבנית ולכלוך. כמו כן התקינו מאיץ מים חמים לדוד החשמל מאז ההתקנה למים החמים יש ריח חריף ולטענת בעל המקצוע זה אמור לעבור עם הזמן. איך אדע אם זה מסוכן לי ולעובר להתקלח במים אלו או להריח אפילו את הריח של המים? כמו כן, האם ניקוי הדוד טהוספת המאיץ יכול להביא למצב שהמים מכילים כעת לגיונלה שהיו במשקעי הדוד? חוששת מאד

אם היה לגיונלה קודם במים אז הם נמצאים גם עכשיו אלא אם עשיתם חיטוי בנוסף לניקוי. הריח והטעם הם לא מדד לליגונלה. היא זיהום מיקרוביאלי ללא טעם וריח. אם לא היתה ליגיונלה קודם אין גם עכשיו. עצם הניקוי לא מייצר אותה. אם היתה ליגיונלה במים שלכם כבר מזמן הייתם מגיעים לטיפול רפואי.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות