עובש בעגלת תינוק

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

25/01/2016 | 15:20 | מאת: דנה

שלום, הבחנתי בכתמי עובש מתחת למזרון העגלה של תינוק (בן 4 חודשים) כמובן שאנסה להוריד ולכבס כדי שיעלם, אך אני דואגת שאולי סיכנתי את בריאותו. הכתמים היו בחלק התחתון כלומר אזור בו מונחות הרגליים, על גבי הבד שנמצא מתחת למזרון בתוך העגלה. מה עליי לבדוק? האם זה מסוכן? אינני יודעת ממתי הכתמים, ייתכן שהרבה זמן. תודה

מה שעליך לבדוק קודם כל את עצמך. איך זה שיש לך תינוק קטן ואת לא בודקת ולא נזהרת. עובש לא נהיה ביום אחד. את העגלה ואת כל החפצים בסביבת תינוק בודקים כל הזמן. לא חוכמה לאחר מעשה לשאול אם מסוכן, חשוב לדאוג שתינוק לא יחשף לסיכונים מיותרים. עובש אין מה לבדוק ואין מה לעשות. תקווי שהוא לא פיתוח אלרגיה ולא רגישות נשימתית. ושוב מה לבדוק. עליו לדאוג שסביבת החיים שלו תהיה נקיה ובטוחה.

09/11/2023 | 10:21 | מאת: בת שבע

תתביישי לך. תגובה מלחיצה, רעה ולא מקדמת. זה שאת רופאה לא נותן לך את הזכות, תהיי קודם בן אדם. להלחיץ אמהות והורים ולגרום להם להרגיש לא בסדר זה ממש לא תפקידך. תזכרי להבא שזה יכולה להיות הבת שלך ששאלה ותתנהגי כמו בן אדם.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות