s.l.s סודיום לאוריל סולפט

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

18/01/2016 | 22:47 | מאת: עירית 95

שלום ורד. קראתי מספר מאמרים הטוענים לכך שהמרכיב סודיום לאוריל סולפט מסוכן לבריאות ומסרטן החומר נמצא בשמפו ובסבונים. רציתי לדעת אם זה נכון ואם צריך לעבור לסבונים אורגנים. אשמח לתשובתך הענין מלחיץ אותי. תודה

סודיום לאוריל סולפאט איננו מופיע ברשימות הרשמיות והבדוקות של חומרים מסרטנים וגם לא ברשימת החומרים החשודים. החומר עלול כן לגרום לגירוי בעור לאנשים רגישים או לאנשים שמתרחצים באופן מוגזם. זו בעיה עם רוב הסבונים גם כאלה שאין בהם סודיום לאוריל סולפט מעבר לסבון אורגני כמובן שזה החלטה שלך, אל אין בזה שום תועלת ממשית, מאחר שאין ממש משמעות לסבון אורגני שמכיל כפי שמותר בחוק כ - 20% ולפעמים יותר חומרים שאינם אורגניים, שיכולים להיות גם חומר זה, או הרבה חומרים אחרים שבטיחותם אינה מובטחת בדיוק.

21/01/2016 | 18:28 | מאת: עירית 95

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות