ריתוך

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

24/11/2015 | 08:08 | מאת: אלון

קראתי שמה שעשוי להיות מסוכן בריתוך זה חשיפה לנדפי מתכות (כאלו ש באו במגע עם האויר, מתקררים ומתעבים). מדוע זה שונה מאדים אחרים של ריתוך? אלו פחות מסוכנים? בתודה

הסיכון המוביל והעיקרי כמובן הוא מהחומרים המשתחררים בתהליך הריתוך עצמו והם עיקר הסיכון. אך גם לאחר התקררות החומרים הם שוקעים ומתפזרים בסביבה וממשיכה חשיפה להם, פחות נשימתית יותר במגע והגירויים והאלרגיות שעלולים להגרם מהם וסיכון שמהמגע החומרים יגיעו גם למערכת העיכול ולגוף שלנו.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות