שקיות מנילון קשיח לאריזת מזון

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

23/11/2015 | 10:20 | מאת: הדס

שלום ותודה על העזרה בפורום. קיבלתי אוכל יבש (אגוזים, עדשים וצימוקים) בשקיות נילון קשיחות ושקופות מהסוג שאורזים איתם סדינים ושמיכות. האם זה בטיחותי לארוז מזון בשקיות מהסוג הזה?. ולאחר שזה נעשה האם את ממליצה לאכול מהמזונות האלו? תודה.

אם תוכלי להסתכל על האריזה, הרבה פעמים יש מספר קטן בתוך חיצים שמלמד על סוג החומר, וכך אפשר לבדוק במדויק יותר. כללית: 1. קודם כל זה שמשהו נראה כמו משהו לא אומר שהוא החומר. 2. אין בעיה עם שקיות לאריזה של סדינים (חוץ מסכנה של חנק, וזה עם כל סוג של שקית) 3. אפשר לאכול את האוכל בהנחה סבירה שהחומר הוא סטנדרטי לאריזה של מוצרי מזון שבודאי משמש גם לאריזה של עוד מאות דברים.

24/11/2015 | 01:46 | מאת: הדס

תודה על תשובתך. קיבלתי את המזון מחברים שארזו לי אותו בשקיות פלסטיק קשיח, שאכן בפועל שימשו לאריזת סדינים (יש את התויות של הסדין) מתוך רצון למחזר אריזות ולא להשתש בשקיות מיותרות. האריזה היא סוג של פלסטיק שקוף, יותר חזק מניילון. ואין עליה חיצים.... האם אין שינוי בתשובתך? תודה!

לא ברורה ההבהרה כי הוסיפה מידע. אין שינוי

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות