החלקה בשיער שצרבה בעיניים ובגרון

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

30/09/2015 | 22:21 | מאת: סיון

האם החלקה חד פעמית שכנראה הכילה פורמלין מסוכנת מאוד? ומשהו בלתי הפיך הספר הבטיח שזה ללא פורמלין אבל לפי התסמינים מניחה שכן

פורמאלדהיד הוא גם רעיל וגם מסרטן ולכן אסור בשימוש במספרות. החומרים האחרים הנמצאים במוצרים להחלקה גם הם חומרים מסוכנים וחזקים בפעולתם, אחרת לא יתבצע תהליך החלקה טוב. הסימפטומים שאת מתארת יקרו עם כל החומרים להחלקה, גם עם אלה המותרים. אם הספר אמר שלא מכיל פורמאלדהיד יכול להיות שהוא מדייק, כי אסור לו להשתמש בפורמאלדהיד. יכולת לבקש לראות מה כתוב על האריזה ולהיות יותר רגועה. כפי שעניתי בשאלות רבות קודם, אם היתה הרעלה היית מרגישה הסימנים מהר מאוד ואז היית מגיע לטיפול רפואי. תחושה לא נעימה מלמדת על הרעלה ברמה נמוכה שתעבור. אם לא עובר, לגשת לקבל טיפול רפואי. אם היה פורמאלדהיד ונשמת אז אין שום דרך לדעת אם החשיפה עלולה לגרום לבעיה בעתיד או לאו. לכן משרד הבריאות וההנחיות הנן להמנע מחשיפה. חבל שהספר לא דאג לאוורר היטב את המספרה כך שלא תרגישי לא טוב.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות