שימוש בצמר סלעים

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

26/09/2015 | 15:47 | מאת: תקוה ביבר

שלום ד"ר קויפמן האם עלולה להווצר סכנה בשימוש בצמר סלעים לצורך בידוד בקיר החדר לבעלי רגישות לחומר זה. יש לציין שצמר הסלעים עמוק בתוך הקיר ומעליו יש טיח וסיד וכו'

צמר סלעים או צמר זכוכית? הבדל משמעותי. צמר סלעים רצוי שלא יהיה בכלל בבית. צמר זכוכית שמכוסה אפשרי. רגישות ואלרגיה תלוי בכם. בדרך כלל הרגישות היא במגע ישיר בעור ואם זה מכוסה לא אמורה להיות בעיה. אבל, אם יתפורר ויתפזר האלרגיה עלולה לחזור. לשיקולכם.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות