בושם ישן מאוד

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

31/08/2015 | 14:45 | מאת: רועי

שלום, מקווה שזאת שאלה שניתן לתת עליה תשובה בפורום זה. יש אצלי במדף בחדר בושם מלפני עשר שנים בערך. הבושם לא היה חשוף לטמפרטורה קיצונית במהלך תקופה זו. האם קיימת בעיה כלשהי להשתמש בו? (נניח, סכנה לפגיעה בעור עקב הזמן הרב שעבר או משהו כזה)

גבולי, אז בקצרה בהנחה שמדובר בבושם איכותי, אין הגדרה של תאריכי שמישות לבשמים, בעיקרון, הבושם תקין וטוב ללא הגבלת זמן. ן 10 שנים בבושם הם לא זמן ארוך. בשמים באיכות נמוכה יותר, עם הזמן, גם אם שומרים בתנאים טובים, הריח עשוי להשתנות מעט. פגיעה חריגה לא אמרוה להיות. אם יש אלרגיה היא תהיה גם בבושם החדש וגם לאחר 10 שנים.

01/09/2015 | 15:04 | מאת: רועי

הריח של הבושם עשוי להשתנות, אבל פגיעה בריאותית משימוש בו לא אמורה לקרות?

אם אין אלרגיה, תדע בפעם הראשונה שתשתמש, אז אין בעיה, ועל ריח אפשר להתווכח, כל אחד וחוש הריח שלו. כמובן, לא לשפוך בקבוק שלם על היד, להשתמש באופן סביר.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות