כדורי כורכום

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

23/08/2015 | 09:36 | מאת: ח

שלום רב יש לי שאלה אני אדם צעיר ויצא שלקחתי כדורי כורכום מעל הכמות שמומלצת באריזה כי חשבתי שזה בריא ויצא שלקחתי יום אחד אפילו 7 כדורים ממה שאני זוכר רציתי לדעת אם יש סיכון . זה מה שרשום על האריזה. כיום אני כבר לא לוקח. Curcumin Phospholipid Complex CPC חומרים לא פעילים מונעי התגיישות MICROCRYSTALLINE CELLULOSE mmc magnesium stearate nf silica dioxide croscarmellose sodium disolcel

לתשובה לשאלתך צריך את הבסיס הבריאותי שלך, ולשם כך עליך לפנות לרופא המשפחה שיתן לך התשובה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות