מכסה פלסטיק

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

21/08/2015 | 14:25 | מאת: דנית

שלום, כאשר אני מחממת מזון במיקרו, אני מכסה אותו במכסה פלסטיק (שנועד למנוע התלכלכות של המיקרו). כאשר קניתי את המכסה, לא ביררתי האם הפלסטיק ממנו הוא עשוי ראוי לחימום למיקרו. נניח שהמכסה מיוצר מפלסטיק שאינו מיועד לחימום במיקרו- האם הדבר מזיק? הרי המכסה רק מכסה את האוכל ולא נוגע בו.

מכסים לשימוש במיקרו עשויים מחומרים עמידים אחרת לאחר חימום אחד הם כבר מאבדים צורה. אם המכסה נשאר יפה ותקין הוא עשוי מחומרים שמתאימים לשימוש.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות