טעם של מתכות

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

19/08/2015 | 07:15 | מאת: חסוי

שלום רב ברור לי שאסור להכניס לפה את החומרים המסוכנים הנ"ל אבל יש לי שאלה רציתי לדעת האם לעופרת יש טעם או למתכות כבדות או שהם נטולי טעם ולא מרגישים . במצב הטבעי שלהם

19/08/2015 | 08:31 | מאת: חסוי

האם מתכות כבדות בריכוזים גבוהים למשל כמו עופרת גורם לאלצהיימר.

יש מספר רב של מתכות כבדות והתגובה של הגוף לכל מתכת שונה. מתכות שונות גורמות למחלות שונות.

שאלה זו אינה קשורה לנושאי הפורום. יש מתכות שמרגישים מהן טעם בפה ויש שלא. הרוב לא. עופרת לא.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות