G6PD

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

12/07/2015 | 15:53 | מאת: כרמי

שלום, לנכדי בן חצי שנה יש G6PD. עד כמה שאני יודעת אסור להשתמש בנפטלין. שאלתי היא באילו חומרי הדברה ביתיים אוכל להשתמש. בברכה, כרמלה

נפטלין אסור להשתמש בבית לאף אחד ובשום מצב. חומר מסרטן ודאי ומסוכן מאוד לילדים מבוגרים ובעלי חיים. לגבי חומרי הדברה, בלי קשר לבעיה הבריאותית של התינוק אין לבצע ריסוס בשום חומר הדברה כאשר התינוק בבית. בהתאם להנחיות המדביר להוציא התינוק מהבית למספר שעות עד מספר ימים כתלות בחומרים. מדביר מקצועי ומאושר יודע מהם החומרים המאושרים והאסורים.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות