תיק אוכל תרמי

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

05/07/2015 | 09:24 | מאת: רלי

שלום, אני מעוניינת לקנות לבני תיק אוכל תרמי לכיתה א'. יש כאלה שכתוב ללא PVC וללא עופרת ויש כאלה שלא מצוין את זה. מה החשיבות? זה ללא הPVC בטוח לשימוש? תודה על עזרתך :-)

לפי דרישות סימון מוצרים צריך לכתוב מהם מכילים, לא מהם לא מכילים. מי שכותב ממה עשוי יפה מאוד, האחרים כנראה לא מקפידים על דרישות החוק. עשוי PVC לא בעיה בכלל לאוכל של הילד לבית הספר. לא מכיל עופרת - כנראה יבוא מסין אז קצת גימיק שיווקי, קצת גם להגיד שהצבעים לא מכילים עופרת אם הילד מתכוון לאכול את התיק.

06/07/2015 | 21:50 | מאת: רלי

בשקית פשוטה כמו בימנו זה יהיה אותו דבר? שוב תודה

תפקידו לא לשמור על טריות אלא על טמפרטורה - אם את שולחת אוכל חם או קר אז, זה מתאים, אחרת בדיוק כמו כל תיק אוכל או שקית.

08/07/2015 | 00:53 | מאת: רלי

לארוחת עשר

האם אי פעם אכלת כריך כמפורט בארוחת 10 והיתה בעיה כי לא היה בתיק תרמי? למה זה קשור בדיוק? לא קשור לנושא הפורום

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות