עובש

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

04/07/2015 | 09:42 | מאת: רוני

שלום, האם צעצועי אמבט מגומי שיש בהם עובש ולא היו בשימוש רק היו במדף באמבטיה יכולים להיות בעייתים? עכשיו כשמצאתי זרקתי כמובן תודה !

כמובן?! למה כמובן? למה לזרוק? אפשר לנקות וזהו. מסוכן? למה מסוכן? לא אין בעיה, היית צריכה רק לנקות אותם ואפשר היה להמשיך ולשחק איתפ או לתרום אותם לאחר ניקוי.

04/07/2015 | 23:58 | מאת: רוני

ראשית תודה. לא יכולתי לנקות העובש היה פנימי, חיות גומי כאלה שיש בהן חור להשפריץ מים. וגם חיצוני. אם זה היה בתוך המים באמבטיה עם הילדים גם לא קורה כלום? ( דאגנות יתר כשיש ילדים קטנים.. )

יש אלפי סוגים של עובשים. רובם המכריע אינם מסוכנים בכלל. אפשר גם לאכול עובשים כמו בגבינות. עיקר ההסיכון בעובשים הם תגובות אלרגיות של אנשים וילדים רגישים.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות