טימברלנד

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

03/07/2015 | 19:15 | מאת: דליה

היי ישלי שאלה . אני עובדת במקום שמחייב אותי לעבוד עם נעליים אנטי סטטיות. האם טימברלנד הם גם נעלים אנטי סטטיות?

נעלים אנטיסטטיות מכילים חומרים מסויימים ועוברות טיפול מתאים כדי שאמנם תהיינה כאלה. יש נעלים שבמקרה יכולות להיות אנטיסטטיות, אבל אי אפשר לדעת בלי לבדוק. בדרך כלל יש במקומות עבודה שעובדים עם נעלים אנטיסטטיות ציוד לבדיקה יום יומי, כי גם אנטיסטטיות עלוללות לאבד את התכונה עם הזמן. תבדקי ותראי אם הן כן או לא. אבל, עשויה להיות בעיה נוספת שגם אם יהיו אנטיסטטיות אולי ההנהלה רוצה אחידות, או לעמוד בדרישה של לקוחות ואז ירצו רק נעלים בדוקות ומאושרות שלהם, וזה מותר לה בחוק ותצטרכי לנעול את הנעלים שינתנו לך.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות