מעכב בעירה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

29/06/2015 | 08:21 | מאת: הילה

שלום ד"ר קויפמן, על מזרן הלול של בתי כתוב שיריעת הפלסטיק החיצונית של המזרן מכילה מעכבי בעירה (בנוסף למעכבי הבעירה שנמצאים בתוך המזרן). האם העובדה שמעכבי הבעירה נמצאים קרוב מאוד לגופה (היא ישנה שם גם) מסוכנת יותר? תודה!

1. מעכבי בעירה הם לא נדיפים. 2. ברור שגם יריעת הפלסטיק תהיה עם מעכב בעירה כי אם תתחיל בערה זו ההגנה על התינוקת, זה שיהיה במזרון לא יעזור אם הכיסוי ידלק. 3. את בטח שמה סדין בין הילדה לכיסוי המזרון, כך שלא ממש קיימת איזושהי בעיה.

29/06/2015 | 23:04 | מאת: הילה

אם הם לא נדיפים, למה בכלל יש דיון ציבורי אם לשים אותם או לא...

לצערי הרבה מאוד נושאים הדיון הציבורי שגוי ומטעה. אך, לא ניתן לעשות יותר מדי מול אנשים שיש להם אינטרסים או פחדים לא מבוססים.

5 מיתוסים מהמובילים לגבי חומרים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4675997,00.html

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות