מזגן ברכב

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

29/06/2015 | 02:15 | מאת: דודי

שלום, ראיתי באנטרנט כל מיני הודעות שלכאורה רכב שעמד תקופה מסויימת בחום מכיל חומרים רעילים ויש לאורר אותו או משהו בסגנון. הייתי רוצה לדעת האם זה נכון? תודה. דודי

מכונית וכל כלי הרכב דומים לבית שהוא סגור ואין בו החלפה של אוויר. אז חומרים שמשתחררים מרהיטים מהקירות ומשאר הפריטים בבית לא כולם בריאים לנו. כך גם במכונית. אך יש לזכור ולהפנים, מדובר בכמויות מאוד מאוד קטנות ואוורור קצר כבר מספיק כדי להחליף האוויר בחלל המכונית. הקשר למסרטן לא ממש, ורעיל ממש לא בכמויות האפסיות האלה. ו...לא קשור בכלל למזגן.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות