דליפת גז

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

24/06/2015 | 09:44 | מאת: טליה

שלום רב, כבר כמה חודשים (כמעט שנה) שיש ריח מוזר בארונות מטבח, אלו מתחת לכיריים והצמודים לצינור גז. לא היה ריח מובהק של גז ולכן דחינו בדיקת בנושא אולם לאחר בדיקת טכנאי מסתבר שהיה דליפה קלה כל הזמן הזה.. בארונות היו צלחות, סכום וסירים עליהם אכלנו כל התקופה!! האם נחשפנו (אכלנו למעשה) את החומר הרעיל של הגז? חשוב לציין שיש ילדים קטנים בבית! אודה לתשובתך.

גז בישול הסיכון העיקרי והמוביל שלו הוא שהוא דליק ודליפה שלו עלולה להוביל לשריפה ולפיצוץ וזה הסיכון העיקרי שממנו הייתם צריכים להיות מודאגים ומידית, כי בכל שניה הדליפ ההיתה יכולה להתגבר ואיתה הפיצוץ שהיה מגיע. לא מתעלמים מדליפת גז, מידית מזמינים את חברה הגז לטפל בה. לאוכל לא נגרם שום פגיעה ולא לכלים ולא לכם. גז לא אוכלים גז נושמים וזה היה באוויר, ולא בתוך האוכל, זניח ללא השפעה בריאותית. אם היו כמויות גדולות כנראה היתם נזקקים לשיפוץ הבית.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות