pvc

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

08/06/2015 | 08:38 | מאת: מיטל

שלום, קניתי לבני מגן מזרן למיטה (לפעמים בורח פיפי בלילה..)וכתוב על האריזה ששכבה תחתונה היא יריעת PVC. האם זה בעייתי? תודה!

לפי החוק יש לסמן את ההרכב של המוצרים וזה מה שהיצרן עשה. אם לא תהיה שכבת PVC המזרון ירטב. ביום יום לא צריכה להיות בעיה עם PVC, בעיה במקרה של תגובה אלרגית או במקרה של שריפה.

09/06/2015 | 08:51 | מאת: מיטל

גם POLYURETAN בסדר? זה במגן של המיטת תינוק? שוב תודה

גם פוליאוריתן בסדר. אך, יש להרחיב מעט, בלי להכנס לחרדות בבקשה. כל חומר מסוכן, אך כל אחד ברמה שלו. יש מסוכנים ממש ויש כמעט ולא מסוכנים. אז כמו PVC גם פוליאוריתן עלול להיות מאוד מסוכן במקרה של שריפה. באופן יומיומי הבעיה זניחה לגמרי. בגלל שבבית יש לך עוד הרבה מאוד חומרים, והרי לא תשאלי לכל אחד ואחד, החשוב כדי לחשוף את בני הבית למינימום הוא לאוורר בכל הזדמנות שיש ןכמה שאפשר וסביר. החלפות האוויר בבית מורידות או מוציאות לגמרי החוצה חומרים המשתחררים מהחפצים שבבית והרי אי אפשר בלי החפצים השונים.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות