תגובה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

07/06/2015 | 15:42 | מאת: אורן

שלום רב, קודם כל תודה על אורך הרוח !! בקשתי מהמנקה לשטוף את החדר לפני שאני אגיע למשרד מחר היא כנראה תשתמש באקונומיקה האם יש בעיה של ריאקציה? או שאני מגזים קצת כאן

שוב, האם קראת התשובות? האם לא הבנת שלא מסוכן? האם ברור לך מה עושה אקונומיקה? חיטוי! מה קשור חיטוי לניקוי שארית חומרים? אתה רוצה לפגוע בעובדת הנקיון? למה אתה עושה את זה? בלישאתה יודע מה החומר ששימש להדברה ומה תוצרי הפרוק אתה שם עליהם אקונומיקה שיגיב איתם ואולי כם ישחרר חומרים שיכול לפגוע בה? איזה חוסר זהירות והחלטות מסוכנות. ניקוי פשוט עם מים ומעט סבון, כי אתה היסטרי ולא מקשיב, כי מזמן כבר אין חומר מסוכן שקופץ עליך שאתה נכנס לחדר. אבל, אתה מוכן כן לסכן את עובדת הנקיון. ואווו

07/06/2015 | 18:32 | מאת: אורן

סליחה אבל אני לא אמרתי למנקה לנקות עם אקונומיקה אני יודע שהיא תמיד מנקה עם אקונומיקה במים ולכן אני חושש שבשימוש באקונומיקה יכולה להיות ריאקציה , אני מבקש תשובה ישירה , האם עלי לחשוש מכך שאני מחר בא למשרד לאחר שהיום שטפו את הריצפה עם מיים מעורבבים באקונומיקה או לא? אם כבר עבר שבוע אז מה הבעיה לשטוף את הריצפה? היא הרי שוטפת את כל ריצפת המשרדים גם בלי שמישהו יבקש ממנה לנקות את המשרד הספציפי, הריסוס היה בכל הקומה ולא רק במשרד שלי.

בתשובה הראשונה נאמר לך שלא מסוכן ובשניה ובשלישית ובכל אחת מהשאלות שלך. אתה רוצה שאגיד שמסוכן, אבל לא מסוכן. אתה זקוק לכמות של גרמים (בחומר המסוכן ביותר במשפחה ועשרות גרמים ויותר לחומרים הפחות מסוכנים לג'וקים ולחרקים, עדין אין מידע ממך מה היה החומר...) כדי שאולי תהיה איזו שהיא הרעלה, ואין סיכוי כי החומר מוצק. אבל, אתה מתעקש שמסוכן לך. ל א מ ס ו כ ן ל ך. יכולת לחזור לחדר מיד, שעתיים זה אם מישהו רגיש או משהו כזה. אמרתי אם רוצים לשטוף עם מים וסבון. לא אקונומיקה! אלא אם אתם גן ילדים, בית חולים, מרפאה. לאיזה צורך בעולם אתם צריכים אקונומיקה? בשביל להרעיל את העובדת? שוב ל א מ ס ו כ ן לך! אלא לה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות