שאלה נוספת בהתייחס לתגובתך

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

07/06/2015 | 09:45 | מאת: אורן

ראשית כל תודה רבה על התשובות מה אבל לגבי נושא ההתפרקות של החומר. האם החומר (כל חומר , גם פריטרואידי) עדיין יתפרק בחדר שאין בו חלון ושאין אור שמש? הרי החומר הפריטרואידי מתפרק באור שמש, האם הוא יתפרק גם ללא אור שמש זה? והאם חמישה ימים או שבוע זה מספיק זמן עבור זאת?

07/06/2015 | 09:55 | מאת: אורן

אני רוצה רק להסביר שמדובר באיזורים לא מאוורררים! לקחתי 5 ימים מקדם בטיחות האם זה מספיק?

חבל שלא קראת את התשובה שלי באופן מלא כי היו תשובות לכל השאלות האלה גם כן. ואני חוזרת ומרחיבה. החומרים האלה כמעט ולא רעילים לבני אדם. מאוד רעילים לסביבה מימית (דגים, אצות...) שעתיים לא לחזור לחדר היה מספיק מטעמי זהירות של האנשים הרגישים ביותר. 5 ימים זה אינסוף כמעט. לא יודעת מהיכן הנתונים שלך, אך מה קשור שמש לנושא? החומר יתפרק גם ללא שמש. ומה הבעיה שיתפרק? תוצרי הפירוק לא נדיפים ועוד פחות מסוכנים מהחומר. אוורור יש לך גם אם אין חלון, מיזוג האוויר דואג להחלפות האוויר. וגם זה לא ממש משנה כי החומרים אינם נדיפים, הם מוצקים בדרך כלל. וריח איננו חומר הדברה ואיננו מדד למסוכנות או לכמות.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות