ריסוסו K300 בחדר תינוק

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

21/05/2015 | 21:44 | מאת: עדי

שלום , ריססתי K300 בחדר השינה שלנו בן ישן התינוק בן חצי שנה. ריססנו מתחת לארון בבוקר. יצאנו מהחדר ולאחר כשעתיים יצאנו מהבית וחזרנו רק בצהריים שלמחרת. במשך הלילה החלון בחדר היה פתוח. האם זה מסוכן לתינוק לשהות עתה בחדר זה? כשאני נכנסת לחדר אני מריחה קצת את הריסוס... תודה.

מניחה שלפני שעשיתם הריסוס קראתם את ההנחיות המודפסות על מכל הריסוס. תמיד לקרוא ההנחיות ואז אם פועלים לפי שכתוב לא תהינה בעיות. לאחר הריסוס יצאתם מהבית אז לא צריכה להיות בעיה. אם התינוק היה מרגיש לא טוב הייתם יודעים זאת לאחר מספר שעות. אם התינוק ואתם מרגישים טוב, לא היתה הרעלה. לגבי הריח. ריח איננו מדד לכמות חומר או נוכחות של חומר באוויר. במקרה זה הריח הוא של חומרם שונים הנמצאים בתכשיר חומרים אותם את מריחה, לא את חומר ההדברה הנמצא במוצר בכמות קטנטנה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות