שטיחון אמבטיה PVC

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

02/05/2015 | 13:10 | מאת: מירי

שלום רב, האם שטיחון אמבטיה PVC רעיל בכלל ולתינוק במיוחד? אם הוא מתקלח עליו בישיבה. ולמה יש לו ריח מסריח האם זה רעיל? לא מצאתי הרבה מידע על זה ברשת וזה ממש מדאיג אותי. מוכרים אותם בכל טמבורית וכל החנויות בית. תודה מראש!!!

שטיחון עשוי מ PVC לאמבטיה, למטבח או לכל שימוש איננו רעיל והתינוק יכול לשבת עליו במקלחת. ריח הוא דבר סוביקטיבי לך הוא לא נעים לאחרים נעים. אך זה הריח של החומר. ריח נעים או לא נעים לא אומר שחומר רעיל או לא רעיל. לא מצאת חומר כי PVC הוא חומר יציב עם סיכונים בעיקר במצב של שריפה ולא במצב שימוש יומיומי. אך, כמובן כל חומר בסביבת הקיום שלנו עלול לפגוע במידה מסוימת ובאנשים מסוימים. כל שטיח שתבחרי יהיה בו סיכון קטן יותר או פחות.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות