ריח טחב - תינוקות

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

19/04/2015 | 01:37 | מאת: עמי

שלום, איכסנתי עגלת תינוק וסלקל במחסן. במחסן הייתה רטיבות, והבדים ספגו ריח חזק של טחב. כיבסתי אותם מספר עמים, עד שלטעמי אין כבר ריח. האם יתכן וזה עדיין מסוכן להשכיב שם תינוק קטן? האם יש חומר שניתן לשים שיחטא את הבדים באופן ודאי? תודה רבה

19/04/2015 | 13:03 | מאת: עמי

1. על הבדים אין כתמים שחורים, יש בהם רק ריח של טחב. 2. מדובר בתינוק בן שבוע...

טחב איננו עובש ולא פטריות. מלמד על רטיבות במקום סגור. קצת דומה לריח של בגדים שלא מייבשים עד הסוף ומכניסים לארון סגור. ריח לא נעים אך לא בעיתי. מהשאלה הראשונה הבנתי שמדובר בעגלה וסלקל אותם שטפת היטב. אם אין ריח זה מספיק. אם בכל זאת בשביל הרגשה טובה וריח נעים לתינוק (מזל טוב) אז לבגדים, אפשר להריץ מכונת כביסה עם חומץ. במקום אבקת כביסה לשים חומץ, בכמות דומה. חומץ אמור להוציא הריח. לא מבטיחה 100% אך יכול לעזור.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות