פלטה חשמלית

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

17/04/2015 | 16:57 | מאת: אורן

האם כשאני מתקרב לפלטה חשמלית שממוקמת יחסית גבוה ואני מרגיש את הראש שלי מתחמם האם יכול להיגרם נטק לרקמות במוח בשל חימום_ כאשר החשיפה היא רגעית בלבד_

הראש שלך מוגן על ידי נוזלים ועצמות הגולגות המונעות חימום מהיר של המוח בחשיפה רגעית ולכן לא אמורה להיות פגיעה. אם לדוגמא תהיה בשמש הרבה שעות ללא הגנה ושתיה תקבל מכת חום שעלולה לגרום גם לפגיעה מוחית. אך, אם אתה שותה משקאות אלכוהוליים, בכל שתיה יש פגיעה בתאי המוח.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות